miercuri, 28 august 2013

Urmeaza sa faci o calatorie de afaceri ? Planifica din timp

Chiar daca este vorba de o calatorie pentru dezvoltarea sau infiintare unei afaceri daca stiti cum sa o planificati cu siguranta o sa reusiti sa obtineti rezultate foarte bune iar costurile sa fie decente, plus ca o sa va ramana timp si pentru relaxare.

Daca urmeaza sa faci o calatorie de afaceri planifica din timp aceasta calatorie, in ajutorul tau am realizat si cateva reguli :

O prima regula de aur este alegerea unei locatii cat mai aproape de locul de intalnire, evitati totusi bulevardele mari si circulate deoarece sunt sanse ca datorita zgomotului sa nu reusiti sa va odihniti suficient.

Pentru Bucuresti as putea sa va fac o recomandare la Ave Hotel Victoriei deoarece am stat la ei si am fost foarte multumit.

A doua regula ar fi sa va organizati intalnirile de afaceri si orice altceva legat de serviciu, in prima parte a zilei, chiar de la primele ore deoarece dimineata aveti un tonus mult mai bun decat dupa amiaza sau seara.

A treia regula ar fi sa incercati pe cat posibil sa va nu va epuizati si sa faceti ore suplimentare, sunt sanse mari sa nu va iasa nimic din ce v-ati propus.

Nu uitati de asigurarea medicala, este o parte foarte importanta din planificarea unei calatorii de afaceri in cazul unor incidente neplacute.

Documentati -va din timp si de obiectivele turistice pentru a sti unde sa va petreceti timpul liber ramas la finalul zilei, timp rezultat dintr-o foarte buna organizare si prioritizare a activitatilor.
 


Respectand aceste mici sugestii, calatoria poate fi mult mai placuta si nu se va limita doar la afaceri ci si la relaxare.

Niciun comentariu: